Vineri, Ianuarie 30, 2009, 02:23 PM 

Remodelarea corporala - o varianta pentru slabit
     media: 5.00 din 2 voturi

Remodelarea corporala urmareste in principal imbunatatirea aspectului sau a formei corpului si se realizeaza atat prin metode traditionale - spa, fie prin metode tehnologice, ambele insa asociate cu o dieta echilibrata. Remodelarea corporala urmareste trei aspecte: eliminarea celulitei din diferite parti ale corpului, slabirea localzata in cm si atenuarea vergeturilor.

Remodelarea corpului se realizeaza in centrele de remodelare corporala si in saloanele de infrumusetare si consta in anumite tratamente aplicate exact in zonele din care vrei sa slabesti. Tratamentele de remodelare corporala ajuta la ajustarea corpului in directia pe care ti-o doresti: talie subtire, picioare fara vergeturi si fesieri lipsite de celulita, sani mai fermi.
Celulita reprezinta o alterare a tesutului conjunctiv, ca urmare a acumularii de grasime in celulele adipoase si are ca rezultat imbatranirea tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina, tulburari la nivelul circulatiei, care favorizeaza retentia de apa si toxine. Asa se explica la nivelul epidermei aspectul de " coaja de portocala ".

Pentru eliminarea celulitei si slabirea din diferite are corpului, centrele de remodelare corporala va propun cateva tratamente in functie de problema pe care doriti s-o remediati: sauna, impachetari cu sare sau namol, tratamente cu apa la temperaturi diferite, endermologie, tratamente cu vacuum sau ultrasunete si infrarosii, tonifiere, electrostimulare , etc.


Comentarii

  1. ablog

    asa,si ? :-?

  2. ablog

    asa,si ? :-?

  3. adm

    propun link reciproc,eventual banner,ce parere aveti?


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Contact
Email: vanila_999@yahoo.com

Cautare

Aboneaza-te la insemnari


powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare