Marti, Februarie 24, 2009, 05:43 PM 

Miscarea este secretul celulitei
     media: 5.00 din 3 voturi

Cel mai frecvent dusman al celulitei este lipsa de miscare. Dupa cum stim, celulita apare la nivelul pielii si se traduce printr-un aspect inestetic de coaja de portocala . Ea apare atunci cand la nivelul pielii se depune o cantitate eminificativa de grasime, pielea si pierde elasticitatea, apar asa-zisele "gropi" in piele datorate lipsei circulatiei sangelui in acea zona.

Cauze si factori
Una din cauzele aparitiei celulitei o reprezinta mostenirea genetica, dar de cele mai multe ori este de vina modul de viata lipsit de activitate fizica . Printre factorii principali cunoscuti care cauzeaza apartia celulitei se numara: pilulele contraceptive, substituentii hormonali, alimentatia gresita, statul prea mult pe scaun, fumatul, consumul exagerat de cofeina, stresul etc.

Exista solutii!
Excesul de grasime din piele se poate elimina prin mersul pe jos sau pe bicicleta sau prin exercitii specifice. Merita sa iti misti muschii cel putin de trei ori pe saptamana, timp de 30-40 de minute. Insa trebuie sa ai grija sa practici exercitii care sa-ti lucreze mai multe grupe de muschi in acelasi timp.

Cu bicicleta la plimbare!
Urca-te pe bicicleta si scapa de subsantele toxice adunate in corp. Cu o plimbare pe bicicleta, nu numai ca te distrezi dar poti face un bine sanatatii tale. In afara faptului ca poti scapa de celulita, mersul pe bicicleta are o multime de efecte pozitive, printre care: stimularea respiratiei si circulatiei sanguine.

Scapa de celulita in timpul mersului pe jos!
Mersul pe jos te ajuta sa scapi de pernitele de grasime din jurul taliei si a coapselor. O plimbare timp de 15 minute, de doua ori pe zi te poate ajuta sa scapi de 300 de calorii. In timpul mersului pe jos, functia respiratorie si activitatea inimii se va imbunatati, la fel si activitatea muschilor, fluxul sanguin, se intaresc peretii vaselor sanguine care devin astfel mai elasici.


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  Contact
  Email: vanila_999@yahoo.com

  Cautare

  Aboneaza-te la insemnari


  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare