Miercuri, Februarie 25, 2009, 04:58 PM 

Slabire rapida cu ajutorul electrostimularii musculare
     media: 3.00 din 2 voturi

Electrostimularea musculara (EMS) este o tehnologie care a cunoscut cea mai mare dezvoltare in anii 1970. De atunci s-au efectuat nenumarate studii cu rezultate incredibile la slabit.

Ce este electrostimularea musculara?

Este un fel de fitness intensiv; s-a demonstrat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

Beneficii

Cu ajutorul tratamentelor de electrostimulare muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomanda drept un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Dupa un astfel de tratament, slabirea in kilograme nu este foarte vizibila, deoarece scade procentul masei grase din corp si creste procentul masei musculare (acest lucru se poate vedea si masurarea ulterioara a masei grase). Ceea ce este vizibil cu adevarat, este pierderea in centimetri! Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a cincea sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

Dupa 25 de sedinte de tratament se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Singurul posibil inconvenient ar fi acela ca un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana.

Aparatele de electrostimulare au programe pentru toate zonele-problema si sunt extrem de eficiente nu doar la slabit: abdomen, fese/solduri, celulita, tonifiere, drenaj limfatic, relaxare, program slabire rapida (fast-slim), lifting facial nechirurgical, ridicare sani, definire musculatura.

Nu se recomanda folosirea tratamentelor de electrostimulare de catre:

 • femeile insarcinate
 • diabetici
 • persoanele cu tensiune arteriala ridicata
 • persoanele care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  Contact
  Email: vanila_999@yahoo.com

  Cautare

  Aboneaza-te la insemnari


  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare